Då erbjuder Gävleborgs Sjövärnskår dig en plats på hemortsutbildningen för förarintyg, kustskepparen och fartygsbefäl klass VIII under helgerna 5, 10 och 14 våren 2014.

Utbildningen bedrivs i internats form under 3 helger på Marma Läger och skjutfält.

Till detta tillkommer en fjärde helgen som varvas med båtpraktik på SVK 223, fältdygn och examen som sker i Gävle.

Passa på att anmäla dig nu, till en lärorik men framförallt en kul vår tillsammans med nya kompisar med samma intresse!

Anmälan med kontakt uppgifter skickas till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Sjövärnskåren

Sjövärnskåren (SVK) är en frivilligorganisation som har uppgiften att rekrytera och utbilda ungdomar och vuxna med tonvikt på den maritima verksamheten. Utbildningen ska tillgodose behovet av marint frivilliga i Försvarsmakten (FM) samt det civila samhällets behov av frivilliga vid katastrofer, olyckor och kriser, företrädesvis i anslutning till havet enligt de utbildningsuppdrag som Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) ger. Dessutom ska SVK stödja FM med rekrytering till såväl anställning inom FM som till befattningar inom Hemvärnet (Hv).

Vi använder cookies för att besökaren lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.