Vid det senaste årsmötet valdes en ny ungdomsledare samt biträdande ungdomsledare ut.
Ny ungdomsledare för Göteborgs Sjövärnskår är Emma Björk med Lovisa Ekstrand som biträdande.

Emma har varit medlem i Sjövärnskåren sedan 2004 då hon gick grundkursen på Känsö:s sommarskola. Sedan dess har hon engagerat sig i både sommarskolan och hemortsutbildningen.

Lovisa har varit medlem i Sjövärnskåren sedan 2008 då hon gjorde sitt första år på Känsö:s sommarskola. Även Lovisa har sedan sina år som elev engagerat sig i sommarskolan och hemortsutbildningen.

 

Kontaktuppgifter
Emma Björk
mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
telefon: 0735-78 98 16

Lovisa Ekstrand
mail:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
telefon:0707-67 49 22

Om Sjövärnskåren

Sjövärnskåren (SVK) är en frivilligorganisation som har uppgiften att rekrytera och utbilda ungdomar och vuxna med tonvikt på den maritima verksamheten. Utbildningen ska tillgodose behovet av marint frivilliga i Försvarsmakten (FM) samt det civila samhällets behov av frivilliga vid katastrofer, olyckor och kriser, företrädesvis i anslutning till havet enligt de utbildningsuppdrag som Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) ger. Dessutom ska SVK stödja FM med rekrytering till såväl anställning inom FM som till befattningar inom Hemvärnet (Hv).

Vi använder cookies för att besökaren lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.