PREV
NEXT

Nalkas 60-årsdagen, bröllopsmiddagen eller studentmottagningen?

Möjligheterna är många i vår fräscha föreningslokal med Öresund ett stenkast från fönstret!

Öresunds Sjövärnskårs föreningslokal är belägen mitt på piren vid inloppet till Limhamns Hamn, så nära Öresund du kan komma! Lokalen passar bra till privata fester så väl som till konferenser och kursverksamhet. 
Lokalen är inredd med marin prägel och har plats till 30 sittande inomhus i en fräsch och unik miljö. Det finns även ett stort trädäck med nedgång till en gräsmatta som passar bra till partytält och liknande. 
Komplett kök finns att tillgå och så även projektor, whiteboard och kompetent ljudsystem. 

För privata fester etc. gäller följande priser:
- 3 000 kr för ett dygn
- 4 000 kr för en helg
En deposition om 2 000 kr kommer även att tas ut. Denna återfås när lokalen återlämnas i avtalat skick!

Adressen till lokalen är Vaktgatan 18, Malmö.

Lär mer och gör er bokning här!

För konferenser, kursverksamhet etc. gäller pris enligt överenskommelse. Catering kan ombesörjas om så önskas.

Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för specifika frågor eller önskemål.

 

Om Sjövärnskåren

Sjövärnskåren (SVK) är en frivilligorganisation som har uppgiften att rekrytera och utbilda ungdomar och vuxna med tonvikt på den maritima verksamheten. Utbildningen ska tillgodose behovet av marint frivilliga i Försvarsmakten (FM) samt det civila samhällets behov av frivilliga vid katastrofer, olyckor och kriser, företrädesvis i anslutning till havet enligt de utbildningsuppdrag som Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) ger. Dessutom ska SVK stödja FM med rekrytering till såväl anställning inom FM som till befattningar inom Hemvärnet (Hv).

Vi använder cookies för att besökaren lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.